Welstand Bouw

"We houden van innovatie. Dat zie je terug in de Welstandwijk, een virtuele omgeving die zich continu doorontwikkelt."

Over Welstand Bouw

Je huis is niet alleen een financiële investering. Het is de plek waar je hart ligt. Met het bouwen van je eigen woning investeer je in wooncomfort en geborgenheid. Als je vandaag meer mogelijk maakt, pluk je de vruchten, vandaag én morgen.

De bouwwereld is altijd in beweging. En dus vindt Welstand Bouw altijd weer ruimte voor verbetering. Dat geldt voor het gebruik van bouwmaterialen, systemen, technieken, maar ook voor processen. Uiteraard koppelen we dit aan onze service tijdens de bouw van uw woning maar ook daarvoor. Opdrachtgevers waarderen onze service als uitstekend! Meer mogelijk maken, dat drijft ons iedere dag.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project met Welstand Bouw

Project de Welstandwijk

De Welstandwijk is een digitale wijk met voorbeeldwoningen van Welstand Bouw. Wandel door de straten en neem een kijkje in iedere woning. Klik een woning aan en je ziet een vanaf-prijs voor de totale realisatie. Stel vervolgens jouw woning samen. Kies bijvoorbeeld een rieten kap of een eigen gevelsamenstelling.

x

Bekijk de Woningconfigurator

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”