Ter Steege

"Ter Steege Bouw Vastgoed is onderdeel van de Ter Steege Groep. Een familie van 25 zelfstandige bedrijven in vastgoed, bouw, handel en industrie. "

Over Ter Steege

Ter Steege Bouw Vastgoed is onderdeel van de Ter Steege Groep. Een familie van 25 zelfstandige bedrijven in vastgoed, bouw, handel en industrie. Net als een gebouw heeft een organisatie een stevig fundament nodig. Voor ons zijn dat onze waarden betrouwbaar, betrokken en bekwaam. Niet zomaar drie woorden. Ze vertellen wie wij zijn en hoe wij ons werk al ruim honderd jaar doen. Wij komen onze afspraken na. We maken keuzes met respect voor iedereen die wij in ons werk tegenkomen en overtreffen graag hun verwachtingen. Wij geloven in langdurige relaties en investeren daar ook in. Onze opdrachtgever, klanten en omgeving waarderen onze open en eerlijke communicatie. Vanuit deze waarden geven wij al vier generaties betekenis aan onze rol in de maatschappij. In de beschrijving van onze projecten leest u hoe wij deze kwaliteit een plek in ons dagelijks werk geven.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project van Ter Steege bouw

Project Almelo Indië

Je rijwoning op Indië is niet zomaar een rijwoning. Deze woningen zijn erg duurzaam en energiezuinig. Dat is goed voor het milieu én goed voor je portemonnee!
In de rijwoningen heb je een heerlijke tuingerichte woonkamer, 3 ruime slaapkamers en een royale zolder. Daarnaast heb je nog keuze voor heel veel opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van 2,4 meter, openslaande deuren naar je tuin of ruime inloopdouche. Standaard wordt je woning opgeleverd inclusief luxe sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk, maar daarnaast krijg je ook een keukencheque ter waarde van € 3.500,- waarmee je je eigen keuken naar wens kunt inrichten.

Meer projecten met ter Steege

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”