Svedex

"Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maakt Svedex vernieuwende collecties en is dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. "

Over Svedex

Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maakt Svedex vernieuwende collecties en is dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Dit dankzij Svedex Superlak®. Door een uniek lakproces worden de stijldeuren superstrak afgelakt met Svedex Superlak®. Uw garantie dat u een betaalbare kwaliteitsdeur in huis heeft. En dat gewoon in Nederland gemaakt!Lijndeuren vormen al jaren een belangrijk onderdeel binnen ons assortiment. Zij zorgen voor de perfecte combinatie met glas- en/of paneeldeuren en zijn bovendien betaalbaar. Of het nu gaat om een ingetogen lijnenspel, strakke, brede lijnprofielen of asymmetrische vormgeving. De lijnmodellen van Svedex zijn eigentijds en tijdloos tegelijk en zorgen voor jarenlang woonplezier.

Neem de Random collectie, een van de 6 stijlrichtingen in het Svedex programma. Deze stijldeuren maken als geen andere duidelijk waarom Svedex al 25 jaar de norm stelt in de wereld van lijndeuren. Random deuren kenmerken zich door speelse asymmetrische lijnfrezingen. Svedex is de enige fabrikant in Nederland die een lijnenspel in deze vorm kan produceren.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project met Svedex

Svedex kiest Innobrix als nieuw verkoopkanaal.

Svedex staat bekend als hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Door de toenemende online verkoopmogelijkheden zoals verkoop via webshops, zijn zij onderzoek gaan doen naar andere mogelijkheden om eerder in het aankoopbeslissingsproces van de huizenkoper te worden overwogen. Innobrix is een platform dat Toeleveranciers toelaat in woningconfiguratoren van haar bouwers mits zij daar mee instemmen. Toen Svedex eenmaal was toegelaten in het platform konden zij het gehele aanbod aan deuren als keuzeoptie aanbieden aan de woningkoper. Dit vormt op deze manier een extra verkoopkanaal naast de al traditionele manier van verkopen via webshops en offline via distributiepunten.

x

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”