Rodruza

"Living bricks is ons motto, maar het begrip 'living' maken we waar op veel meer fronten, dat is Rodruza."

Over Rodruza

Living bricks is ons motto, maar het begrip ‘living’ maken we waar op veel meer fronten. Want de producten die we maken en leveren zijn belangrijk, de mensen voor wie we het doen natuurlijk nog meer. Tenslotte is een steen slechts een middel om mooie gebouwen nóg mooier, aansprekender en functioneler te maken. Dankzij onze stenen komen ideeën van architecten tot leven, leveren bouwers mooiere projecten af en genieten de gebruikers van de schoonheid en functionaliteit van gebouwen.Rodruza heeft de ambitie om een menselijke organisatie te zijn: open en integer, benaderbaar en betrokken. We blijven ons ontwikkelen en professionaliseren, om onze klanten én hun klanten steeds weer beter van dienst te zijn. We ontwikkelen onze producten en productiemethodes, innoveren onze collecties en hebben oog voor de wereld om ons heen. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom produceren we duurzaam en ondernemen we maatschappelijk verantwoord.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project met Rodruza

Rodruza als Toeleverancier

Rodruza brengt met haar gevelstenen ieder huis tot leven. Door de toenemende verkoopkanalen en online verkoopmogelijkheden zoals verkoop via webshops, zijn zij onderzoek gaan doen naar andere mogelijkheden om eerder in het aankoopbeslissingsproces van de huizenkoper te worden overwogen. Innobrix is een platform dat Toeleveranciers toelaat in woningconfiguratoren van haar bouwers mits zij daar mee instemmen. Toen Rodruza eenmaal was toegelaten in het platform konden zij het gehele aanbod aan gevelstenen als keuzeoptie aanbieden aan de woningkoper. Dit vormt op deze manier een extra verkoopkanaal naast de al traditionele manier van verkopen via webshops en offline via distributiepunten.

x

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”