Rijkhuis

'Je wilt tenslotte je toekomstige huis zo goed mogelijk kunnen samenstellen en bekijken. Dit gaat nou eenmaal beter op een groter beeldscherm.'

Over Rijkhuis

We vallen maar meteen met de deur in huis: wij vinden dat je op een eerlijke manier zaken moet doen. Met betaalbare prijzen, hoge kwaliteit, goede lonen voor onze vakmensen en niet belastend voor het milieu. Dat kan écht. Ook in de bouw. Wij zetten de nieuwe standaard, met onze klanten en vakmensen als ambassadeurs. Doe mee en bouw je eigen huis met Rijkhuis®.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project met Rijkhuis

Project Rijkwijk

Je ziet meteen wat de woning kost. In de woningconfigurator werk je met 3D-visualisatie. Vanuit een vogelperspectief krijg je een overzicht van onze “Rijkwijk”. Hier staan al onze woningtypes opgesteld. Ze zijn allemaal al geconfigureerd. Klik op het huis dat je aanspreekt en pas het volledig naar je eigen wensen aan. Voeg opties toe of verwijder, geheel ze naar jouw wens of budget. Je ziet dan meteen wat jouw toekomstige huis kost.

x

Bekijk de configurator

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”