Kelderman

"Het is onze drijfveer om gebouwen te realiseren waarvan anderen tot in lengte van jaren gebruik maken."

Over Kelderman

Kelderman heeft een rijke historie, maar is meegegroeid met de tijd. Onze organisatie is uiterst efficiënt, zonder concessies te doen aan klantvriendelijkheid en kwaliteit. Wij nemen onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen en realiseren een project van A tot Z. Desgewenst nemen we ook het onderhoud voor onze rekening. Zo bouwen wij al jarenlang aan hechte relaties.

Onze activiteiten zijn ondergebracht in drie werkmaatschappijen. Onder de vlag Kelderman Bouw verzorgen wij onder meer (seriematige) woningbouw, utiliteitsbouw (kantoren, scholen en winkels), restauraties en complexe renovaties.

Onze werkmaatschappij Kelderman Burgerbouw is sterk in verbouw, onderhoud en renovatie. daarnaast adviseren de specialisten van Burgerbouw bij gebouwonderhoud en het opzetten van meerjaren-onderhoudsplanningen en staan zij klaar met een 24-uurs Calamiteitenservice.

Kelderman bouwt in opdracht van externe opdrachtgevers, maar ontwikkelt ook zelf projecten. ‘Kelderman Vastgoed Ontwikkeling’ is een creatieve vastgoedontwikkelaar die met een gedegen visie op de lokale markt succesvolle projecten initieert. 

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project met Kelderman

Project Diep Stroeten

Woonpark Diepstroeten is de eerste woonwijk waar het mogelijk is om een nieuwbouwhuis met een Fijn Wonen-label te kopen. Het Fijn Wonen-label staat voor zeer complete, duurzame, energiezuinige en supersnel gebouwde woningen. Wie voor een woning van Fijn Wonen kiest, is er zeker van dat zijn of haar nieuwbouwwoning betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig is. Bouwen zonder gasaansluiting is bij Fijn Wonen al geruime tijd de norm. Op deze manier voldoe je aan de geldende regelgeving en ben je klaar voor de toekomst.

x

Probeer de configurator

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”