Evertsenbouw

"Als gedreven bouwer, zetten wij graag onze ervaring en kennis in voor uw project. Om samen te komen tot betere plannen. Tot beter vastgoed."

Over Evertsen Bouw

Aannemersbedrijf Evertsen werd in maart 1977 opgericht door Arie Evertsen. In het begin realiseert het bedrijf verbouwingen en renovaties in Zwolle en directe omgeving. Er ontstond een vaste klantenkring en daarbij werden ook grotere werken uitgevoerd, zoals volledige renovatie en herbouw van woningen.


Omdat bedrijfsopvolging binnen de familie ontbrak, werd het bedrijf in 2009 overgenomen door de huidige eigenaar. Sindsdien zijn wij verder gegaan onder de naam Evertsen Bouw Zwolle. Samen met ons vaste team medewerkers richtten wij ons op enkelmatig en projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project met Evertsenbouw

Project op den Oever

Op een fraaie locatie in de gezellige wijk Bovenkamp in Heerde worden 4 royale vrijstaande villa’s gebouwd op kavels die in grootte variëren van 545 tot 600 m2. In Op den Oever woont u lekker in de luwte van Bovenkamp, tegen een bomenrij aan. De woningen springen in het oog door een heerlijke veranda aan de voorzijde, een opvallende kapvorm en de onderhoudsarme, verduurzaamde houten gevels. Met een woonoppervlak van 187 m2 mag de woning met een verkoopprijs vanaf € 565.000,- v.o.n. ook van binnen gezien worden. De gecombineerde woonkamer/keuken is namelijk meer dan 9 meter lang en bijna 7 meter breed. U heeft hier ruimte in overvloed.

x

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”