Brummelhuis

"Brummelhuis is dé specialist in woningen die volgens individuele wensen worden ontwikkeld en gerealiseerd. Alles kan, niets hoeft standaard en we zitten nergens aan vast."

Over Brummelhuis

Brummelhuis is dé specialist in woningen die volgens individuele wensen worden ontwikkeld en gerealiseerd. Alles kan, niets hoeft standaard en we zitten nergens aan vast. Want als misschien wel de enige in Nederland werken we niet binnen de kaders van bestaande bouwmethoden, maar op basis van uw persoonlijke ideeën. Brummelhuis heeft meer dan dertig jaar ervaring in droomhuizen realiseren. Creativiteit, kwaliteit en vakmanschap zijn onze solide basis, van de ontwerper die uw woonwensen tot leven brengt tot onze toonaangevende bouwpartners. Onze roots liggen in Twente, waar deskundig en kostenbewust werken voorop staan. Van kavel tot sleuteloverdracht volledig zonder zorgen, typisch Brummelhuis. We ontzorgen u tijdens het hele traject van woondroom tot droomhuis. We regelen alles voor u en begeleiden u met raad en daad, van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project Brummelhuis

Project Brummelhuisstraat

Brummelhuis heeft een groot aanbod van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Naast het inspiratiecentrum dat Brummelhuis heeft in Zwolle, hebben zij een groot deel van het portfolio verwerkt in een project woningconfigurator. In deze configurator zijn huizen door de woningkoper zelf samen te stellen. Dit geldt voor een aan- en uitbouw als ook voor het doorvoeren van andere wijzigingen zoals een indeling van een verdieping of het wijzigen van deurpakketten. Uiteraard is dit niet alles, want ook de projecten van Brummelhuis zijn gewoon te bekijken via de projectpagina. Klik daarvoor op de onderstaande knop om actuele projecten van Brummelhuis te bekijken.

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”