Over ons

Innobrix is een onderdeel van het in Hengelo (Ov) gevestigde Smart2IT. Innobrix is een SaaS (Software as a Service) platform ontwikkeld voor de woningbouw. Met deze oplossing is het voor het bouwbedrijf of de projectontwikkelaar mogelijk om de woningen online aan te bieden. De woningkoper kan vervolgens online een huis configureren en bestellen.

Innobrix by Smart2IT

Innobrix is een SaaS (Software as a Serivce) oplosing voor het online configureren en bestellen van nieuwbouwwoningen. Het platform is ontwikeld door Smart2IT, een softwarebedrijf gevestigd in Hengelo (Ov) en opgericht in 2014. Smart2IT bestaat uit +- 20 professionals, varierend van softwareontwikkelaars, servicespecialisten en commerciele functies als sales en marketing. Naast Innobrix, is Smart2IT ook de ontwikkelaar van het platform EyeQ. EyeQ is een online platform ontwikkelt om de vaardigheden, kennis en prestaties van personeel te verbeteren door Virtual Reality te gebruiken voor trainingen. Met eyeQ kun je jouw eigen VR scenarios maken, managen, distribueren en analyseren. Upload jouw 360° content, creëer trainingsvragen, ontwikkel verschillende VR scenarios en laat je personeel leren, trainen en een examen doen in een Virtual Reality experience.

Ons kantoor

Meer weten over Innobrix, Smart2IT of EyeQ?

Gaston Smit
CTO

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”