Ter Steege

"Van Wijnen is een klant van het begin. In 2016 zijn we gestart met 50 woningen op jaarbasis dat nu is uitgegroeid tot 150. "Van wijnen is een klant van af het begin"

Over Ter Steege

Ter Steege Bouw Vastgoed is onderdeel van de Ter Steege Groep. Een familie van 25 zelfstandige bedrijven in vastgoed, bouw, handel en industrie. Net als een gebouw heeft een organisatie een stevig fundament nodig. Voor ons zijn dat onze waarden betrouwbaar, betrokken en bekwaam. Niet zomaar drie woorden. Ze vertellen wie wij zijn en hoe wij ons werk al ruim honderd jaar doen. Wij komen onze afspraken na. We maken keuzes met respect voor iedereen die wij in ons werk tegenkomen en overtreffen graag hun verwachtingen. Wij geloven in langdurige relaties en investeren daar ook in. Onze opdrachtgever, klanten en omgeving waarderen onze open en eerlijke communicatie. Vanuit deze waarden geven wij al vier generaties betekenis aan onze rol in de maatschappij. In de beschrijving van onze projecten leest u hoe wij deze kwaliteit een plek in ons dagelijks werk geven.

Niek Boersen

Directeur Van Wijnen midden

“Bij van Wijnen Noord waren we al een tijd opzoek om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit wilde we doen door kortere lijnen mogelijk te maken tussen koper en wij als bouwer en ontwikkelaar. Innobrix heeft daarin een enorm belangrijk bijdrage geleverd.”

Situatieschets

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.

Video afspelen

Oplossing

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.

Ter Steege aan het woord

Project ter Steege

Park Veldwijk

Park Veldwijk is een wijk met volop afwisseling waar iedereen zich thuis voelt; van jong tot oud! De wijk is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Neem er eens een kijkje (of ontdek Park Veldwijk in onderstaande dronevideo). De wijk kenmerkt zich door een heerlijk groen en waterrijk park met volop speelgelegenheden voor de kinderen. Daarnaast heeft de wijk een uitstekende ligging en een groot aanbod aan faciliteiten. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in de binnenstad. Even wat boodschappen halen voor het avondeten; de supermarkt vind je naast de deur.

Hier komt de configurator

Vragen over deze case?

Sander Martinec
CEO
T   0641721365
E   martinec@smart2it.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”