Innobrix in vier stappen

Het platform is zo eenvoudig in gebruik, dat wij het je in vier stappen kunnen uitleggen. Check ons stappenplan!

Innobrix in vier stappen

Innobrix is een modulair en zeer rijkelijk gevuld platform. In dit platform heb je afhankelijk van je pakketkeuze de mogelijkheid om de woningconfigurator, planconfigurator, BIM-Publisher en woningdossier in te zetten om zowel je eigen proces als de communicatie en interactie met de klant te verbeteren. In de onderstaande stappen laten we je zien hoe je snel en eenvoudig een woning online kunt publiceren en kunt aanbieden aan de potentiele koper.

1.

2.

3.

4.

Stap 1

Het Tasveld

De allereerste stap is om jouw BIM model met kopersopties op te knippen in “lego-stenen”, oftewel een TASveld. Dit TASveld is een slimme verzameling van de kopersopties en worden in optie cellen geplaatst. Het Tasveld wordt in jouw BIM software pakket opgebouwd. Hier kun je diverse BIM softwarepakketten voor gebruiken, zoals ARCHICAD en Autodesk REVIT. 

Persoonlijk geven wij de voorkeur aan Autodesk Revit, ook gezien onze bi-directionele koppeling. Deze koppeling zorgt er tevens voor dat geselecteerde kopersopties geautomatiseerd in Autodesk Revit ingelezen worden.

Stap 2

Exporteren & importeren

Vervolgens kun je het model gaan exporteren vanuit Autodesk Revit. Dit gaat zeer eenvoudig door middel van de Autodesk Revit Add-in koppeling, dat gratis te verkrijgen is via de Autodesk Store. Vervolgens importeer je het TASveld in ons Innobrix platform en kun je het model verder bewerken en van opties met prijzen voorzien.

Stap 3

Opties en prijzen toepassen

Gefeliciteerd, je woning staat nu in Innobrix! Het is nu tijd om opties, prijzen en materialen toe te kennen aan je zojuist toegevoegde woning. Dit zijn de opties die de woningkoper uiteindelijk te zien gaat krijgen en kan toepassen op zijn of haar woning. Hier kan ook worden aangegeven of meerdere opties wel of niet tegelijkertijd kunnen worden geselecteerd. De ingevulde optieprijzen worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld in de kassabon. 

Stap 4

Klaar om te configureren

Wanneer de voorgaande stappen zijn voltooid, heb je er alles aan gedaan om je woning online aan te bieden aan de woningkoper! Eén laatste stap is het plaatsen (embedden) van de woningconfigurator op je eigen website. Zo blijft de woningkoper in je vertrouwde omgeving en wordt hij niet verwezen naar een andere website. Zij kunnen nu aan de slag met configureren en het inrichten van hun woning met meubels en accessoires!

Vragen over Innobrix?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”