Innobrix Architectuur

Innobrix is ontwikkeld op basis van een SAAS (software as a service) architectuur. Dit betekent dat wij Innobrix als een online software dienst aanbieden. Je hoeft het niet te kopen, maar sluit in plaats daarvan een abonnement bij ons af.

Innobrix Architectuur

Innobrix software architectuur 
SaaS betekent letterlijk: “Software as a Service”. In plaats van software te moeten aanschaffen om er gebruik van te kunnen maken, bieden wij dit aan in een cloud oplossing als abonnementsvorm. 

Wat zijn de voordelen van SAAS? 
Zo krijg je wereldwijd en 24/7 toegang tot onze software, ontvang je regelmatig automatische updates, en is onze software zeer eenvoudig te implementeren en te koppelen met andere externe applicaties zoals  webapplicaties, CRM en ERP systemen. In de onderstaande illustraties leggen we je de Innobrix architectuur uit.

Innobrix Studio

Alles begint bij de basis van Innobrix; het Innobrix platform. Het meest essentiële deel van ons platform is de Studio. De studio is de plek waar je al je projecten aanmaakt, publiceert en beheerd. Zo kun je – afhankelijk van het door jouw gekozen pakket – hier toegang krijgen tot de Woningconfigurator, de Planconfigurator, de BIM-Publisher en het Woningdossier. Door middel van de Revit Add-in kun je eenvoudig je BIM modellen inladen in Innobrix. Vervolgens pas je opties toe, ken je de prijzen van deze opties toe en publiceer je de woning online voor verkoop.

Cloud

Innobrix draait volledig in de cloud. Dit betekent dat je geen software hoeft te installeren om er gebruik van te maken. Je krijgt een eigen afgeschermde omgeving online waarop je kunt inloggen en vervolgens alle handelingen kunt verrichten om online je woningen te kunnen gaan aanbieden. Ook voor je woningkopers zijn de woningen via de cloud te configureren, te bekijken en in te dienen middels een druk op de knop.
Altijd en overal bereikbaar!

Beschikbaar op alle devices

Woningkopers kunnen innobrix op allerlei devices gebruiken. Innobrix functioneert op desktop, laptop, tablet en smartphone.  Het maakt niet uit welk operating systeem je gebruikt (windows, ios of android). 

Voor een Virtual Reality ervaring kun je gebruik maken van jouw smartphone in combinatie met een cardboard of de Oculus Quest. 

Vragen over SaaS?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”