Building Future Proof

Meld snel je aan voor onze breakout sessie "start je webshop voor nieuwbouw woningen".

Meld je aan voor Building Futureproof

Building Futureproof is een initiatief van Holland Contech & Proptech en maakt het mogelijk om ondanks de COVID-19 uitbraak tóch met een grote groep bouw- en vastgoedprofessionals samen te komen om inzicht te verkrijgen in nieuwe trends, kennis te delen én commerciële relaties op te bouwen. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen via je computer of tablet om vervolgens online keynotes te bekijken, virtuele beursstands te bezoeken, aan te schuiven bij rondetafelsessies en 1-op-1 te netwerken met andere bezoekers via een videochat!

Datum: 16 april
Tijdstip: 10.00- 15.00 uur
Locatie: Online
Kosten: Gratis

Break-out sessies Innobrix

Start je webshop voor nieuwbouwwoningen

Op 16 april neemt Smart2IT / Innobrix deel aan de online BuildingFutureproof beurs.
Sander Martinec en Roy Meenhuis organiseren een breakoutsessie met als thema “Start je webshop voor nieuwbouw woningen”. Hier leer in je in 4 stappen hoe je van BIM naar online verkoop realiseert. Tevens staan wij op een virtuele beursstand om je meer uitleg te geven over ons Innobrix woningconfigurator platform, waarin je als ontwikkelaar of bouwer je eigen projecten en woningen snel samenstelt en aanbiedt aan je woningkopers.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”