Succesvolle eerste twee Innobrix Workshops!

Succesvolle eerste twee Innobrix Workshops!

BIM modelleurs vormen een belangrijke schakel in het succesvol inzetten van ons platform Innobrix. Om de BIM modelleurs, regisseurs en managers te laten inzien hoe waardevol Innobrix kan zijn voor hen, hebben wij reeds een tweetal workshops georganiseerd. De eerste workshop die plaatsvond in Hengelo op 13 februari, was een groot succes, waardoor de tweede workshop op 11 maart in samenwerking met Cadac Group snel volgde.

In deze 2 uur durende workshop leggen wij modelleurs uit hoe zij een eigen woningen eenvoudig en snel online kunnen publiceren in de Innobrix woningconfigurator. Wanneer zij een eigen laptop en Revit woning model meenemen, leren zij hoe een woning eenvoudig online gepubliceerd kan worden zodat potentiële kopers hun droomwoning online kunnen samenstellen. Dit zorgt uiteindelijk voor een beter en efficiënter verkoop- en communicatieproces met de klanten. Daarbij bespaard het de BIM modelleur enorm veel tijd in het ontwerpproces aangezien zij kleine wijzigingen niet meer zelf hoeven door te voeren voor de klant. 

Wil jij ook snel eens een workshop bijwonen? Sinds kort zijn we begonnen met het aanbieden van workshops en presentaties door middel van webinars. Je kunt ons huidige aanbod webinars bekijken via: https://www.innobrix.nl/webinar. We zien je graag tijdens onze live webinar! Voor meer vragen over de webinars kun je terecht bij Roy Meenhuis via meenhuis@smart2it.nl.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”