Innobrix Lite: van Revit naar online

Innobrix Lite: van Revit naar online

Je kent het wel: Een woningkoper heeft bij jou een woning gekocht, en wil graag het ontwerp aanpassen.

In gesprek met de woningkoper inventariseer je de eisen en wensen, en na het gesprek verwerk je deze in Revit. Maar, zoals je weet, is een Revit model meestal té technisch voor woningkopers. 2D tekeningen worden dus vaak als oplossing gezien, maar uit ervaring is gebleken dat een woningkoper ook hier geen goed inzicht mee opdoet.

Bij Innobrix vroegen wij ons af hoe wij dit proces duidelijker en efficiënter konden maken. Als antwoord op deze vraag, hebben wij Innobrix Lite ontwikkeld!

Innobrix Lite? Wat is dat?

‘Innobrix Lite integreert een REVIT woningviewer & woondossier in 1 oplossing! Hierdoor heeft de woningkoper een interactief 3D model in combinatie met alle relevante informatie op 1 centrale plek op een smartphone, tablet en/of laptop beschikbaar.’

Innobrix lite in 3 stappen:

Stap 1:

Bespreek aanpassingen en veerwerk ze in Revit

Bespreek eventuele aanpassingen met de woningkoper, en pas de veranderingen aan in je Revit model.

Stap 2

Exporteer naar innobrix Lite

Exporteer je Revit model naar het Innobrix Lite platform, plaats de kavelkaart en materialiseer jouw model.

Stap 3

publiceer je ontwerp in een handomdraai online

Geef de woningkoper toegang tot de woningviewer en verras hem of haar met een gedetailleerd beeld van zijn of haar nieuwe woning!

Oké, dat klinkt handig. Echter, welk voordeel behaal ik daarmee?

Alles zelf in de hand

Innobrix Lite is een volledig self-service platform. Hierdoor kan je dus op elk moment je woning van Revit naar Lite verplaatsen en heb je zelf controle over de materialisering van de woning, zonder tussenkomst van een derde partij!

Meer inzicht bij de woningkoper

Doordat de woningkoper door de viewer in staat wordt gesteld om de woning te bekijken én in te richten, ontstaat er direct een duidelijk beeld van het eindresultaat. Dit duidelijke beeld zal bij de woningkoper leiden tot meer zekerheid, en dus minder aanpassingen. En, zoals je weet: minder aanpassingen betekent minder verloren tijd en kosten!

Keuzeproces wordt versneld

Doordat er (bijna) geen onvoorspelbare veranderingen meer zullen optreden, wordt het een stuk makkelijker voor jou om je aan je planning te houden. Hierdoor heb je aan het begin van het bouwproces dus een duidelijk beeld van hoe lang het gaat duren, maar ook welke kosten hieraan verbonden zullen zijn.

Alle informatie centraal in woondossier

Met het woondossier van Innobrix Lite zet je alle relevante informatie zoals documenten, chats en het toegestuurde ontwerp voor je woningkoper direct online. Zo kunnen jij en je klant daar altijd bij. Zeer overzichtelijk dus! Tevens zal de klant erg gerustgesteld zijn doordat alle informatie op elk moment zichtbaar is!

Snel en overzichtelijk contact door chatfunctie

De chatfunctie in Innobrix Lite zorgt ervoor dat je ontzettend makkelijk en snel in contact staat met de klant, en andersom. Alle communicatie staat hierdoor overzichtelijk in het platform, en je hoeft ook niet bang te zijn dat je constant door de klant wordt gebeld.

Zelfs stopcontacten en lichtpunten worden direct bepaald

Stopcontacten en lichtpunten zijn altijd onderwerp van gesprek. Met de woningviewer in Innobrix Lite is het direct duidelijk hoe het eindresultaat eruit gaat zien, en dus ook waar de stopcontacten en lichtpunten geplaatst moeten worden.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”