Innobrix Lite in afrondingsfase met nieuw User Interface!

Innobrix Lite in afrondingsfase met nieuw User Interface!

Innobrix, SaaS product van Smart2IT, is een platform dat toegepast wordt in de woningbouw om het aankoopproces voor de consument, maar zeker ook voor het bouwbedrijf te leuker en eenvoudiger te maken. Dit is mogelijk door onder andere de Woningconfigurator, waarbij de woningkoper in een 3D omgeving opties kan toevoegen en direct in de 3D woning kan bekijken. Het platform bevat nog veel meer functionaliteiten die over de pakketten, Lite, Pro en Enterprise zijn verspreidt.

Innobrix focust zich met name op de B2B markt waarbij het configureren van een woning, of een compleet plan waarbij het woningdossier altijd is inbegrepen, centraal staat. Echter is er ook een andere groep van gebruikers. Dat zijn gebruikers waarbij de woning al geconfigureerd is, ook geen configuratiemogelijkheden meer nodig hebben, maar wel graag toegang willen hebben tot hun 3D woning. Voor deze woningkopers is het leuk vroegtijdig het huis al te kunnen inrichten in ons Lite pakket. In het Lite pakket zitten meubels die zij zelf kunnen verplaatsen waarna zij door het huis heen kunnen wandelen en de indeling kunnen bekijken. 

Innobrix is nu reeds een aantal jaren operatief, maar anderzijds ook nog ‘work in progress’. We blijven de software en User Interface verbeteren om een zo goed mogelijke gebruikerservaring te creëren. Een User Interface is de interface tussen een computer en de mens die de computer gebruikt.De gebruikersinterface maakt interactie tussen mens en machine mogelijk. Het pakket dat als eerste onder handen wordt genomen is Lite. Dit wordt voorzien van een geheel nieuwe interface dat de basis vormt voor de toekomst en direct daarna ook wordt toegepast op Pro en Enterprise. Bij Innobrix kijken we erg uit naar de ‘live gang’ van de nieuwe UI en zien de reacties van klanten en toekomstige klanten graag tegemoet! 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”