Evertsen Bouw kiest voor Innobrix!

Evertsen Bouw kiest voor Innobrix!

Enschede, 5 maart 2020 – EvertsenBouw, ontwikkelende bouwer van zowel woningbouw en utiliteitsbouw, heeft Innobrix – ontwikkeld door Smart2IT – gekozen als woningconfigurator voor nieuwbouwprojecten in de woningbouw. Met ingang van februari 2020 gebruikt EvertsenBouw het Innobrix om woningen online aan de woningkoper aan te bieden. Met deze samenwerking kunnen zij de woningkopers een andere aankoopervaring bieden middels de woningconfigurator en het woondossier. De woningkoper kan het huis zelf samenstellen en vervolgens indienen bij EvertsenBouw zonder tussenkomst van een 3D modelleur. Het model komt er namelijk als kant en klaar model weer uit. 

Innobrix is door EvertsenBouw gekozen door een gedeelde visie om te willen innoveren in de bouw. Maarten van Pijkeren van Evertsen Bouw en Roy Meenhuis van Smart2IT zijn enorm blij met deze samenwerking: “EvertsenBouw kiest voor Innobrix als online woningconfigurator omdat klanten hiermee hun toekomstige woning beter kunnen bekijken en beoordelen dan dat bij traditionele 2D tekeningen het geval is. Het eerste project “Op den Oever” bevat bijvoorbeeld vier woningen met schuine zijdes op de bovenverdieping, waardoor op 2D tekeningen de slaapkamers kleiner lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Door gebruik te maken van de Innobrix woningconfigurator kan de klant nu zelf zien dat de slaapkamers veel meer ruimte hebben dan vooraf werd aangenomen en door ook een aantal inspirerende opties toe te voegen ziet de klant ook dat hij zijn droomwoning ook naar eigen stijl en smaak kan afwerken en inrichten.” 

Aannemersbedrijf Evertsen werd in maart 1977 opgericht door Arie Evertsen. In het begin realiseert het bedrijf verbouwingen en renovaties in Zwolle en directe omgeving. Er ontstond een vaste klantenkring en daarbij werden ook grotere werken uitgevoerd, zoals volledige renovatie en herbouw van woningen. Omdat bedrijfsopvolging binnen de familie ontbrak, werd het bedrijf in 2009 overgenomen door Maarten van Pijkeren. Sindsdien zijn zij verder gegaan onder de naam EvertsenBouw Zwolle. Het team richt zich op enkel matig en projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

Smart2IT is een innovatief software bedrijf uit Nederland, opgericht door Sander Martinec (CEO) en Gaston Smit (CTO), gespecialiseerd in digitale toepassingen op basis van de nieuwste visualisatie technologieën. Wij ontwikkelen praktische, doelgerichte en betaalbare SAAS-oplossingen waarmee 3D visualisatie, Virtual Reality en Augmented Reality laagdrempelig en toegankelijk ingezet kan worden. Innobrix is ontwikkeld door Smart2it en is het online platform voor de woningbouw én de consument. Het transformeert BIM ontwerpen in interactieve virtuele woningen. Zo is de woningbouw in staat de consument optimaal te integreren in een verbeterd bouwproces. Veel bouwbedrijven hebben inmiddels voor Innobrix gekozen zoals: Van Wijnen, Heembouw, Trebbe, Brummelhuis en BPD. 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google
Share on twitter

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”