BIM-Publisher

Publiceer binnen 15 minuten je BIM model online en laat de woningkoper de woning beleven. Loop door de woning heen, bekijk de zonnestand, plaats meubels en bekijk je woning waar en wanneer je maar wilt! De BIM-Publisher is een 'web based' applicatie en is op ieder device te gebruiken zonder installatie.

Hoe werkt BIM-Publisher

Met de BIM-Publisher publiceer je binnen 15 minuten jouw BIM-model online. Op deze manier neem je de woningkoper mee in het proces. Wanneer er wijzigingen doorgevoerd zijn, kunnen zij deze direct beleven en zien. 2D tekeningen zijn voor een woningkoper zonder verstand van de materie soms lastig te begrijpen. Met de BIM-Publisher voorkom je dit. Daarbij krijgen zij een ruimtelijk beeld van de woning door bijvoorbeeld meubels te plaatsen. Ook is het mogelijk om te zien waar de zon op welk moment van de dag schijnt in iedere periode van het jaar. Omdat de BIM-Publisher op alle devices functioneert, heeft de woningkoper haar laatste woningontwerp altijd bij de hand. Altijd leuk om je woning op een verjaardag aan vrienden of familie te laten zien.

  • 1 Interactief in 3D
  • 2 Inrichten met meubels
  • 3 Alles in de cloud
  • 4 Loop door je woning
  • 5 Speel met de zonnestand
  • ronjes Sla je ontwerpen op
Geschikt voor alle woningtypen

Vrijstaande woningen

Appartementen

Hoe zet ik een BIM-model online?

Een woning online plaatsen gaat zeer eenvoudig en in maar vier stappen. Allereerst dient de woning te worden opgeknipt in woonlagen in Revit. Stap twee is de woning exporteren middels de Innobrix Add-in naar het Innobrix platform. Vervolgens kun jij materialen en kleuren toewijzen aan je woning en deze vervolgens voorzien van meubels en overige omgevingselementen. Na deze stap ben je klaar en is het tijd om de woning te publiceren. De woningkoper kan nu zijn woning altijd en overal bekijken.

Altijd en overal te bekijken
op alle devices

Wanneer de woningkopers hun woning volledig naar eigen smaak hebben ingericht met meubels uit de meubelbibliotheek, kunnen zij de woning en bestanden altijd inzien. Zij hebben de woning altijd en overal bij de hand. De Innobrix applicatie draait namelijk op alle devices, zoals op: tablet, smartphone en de computer. Op die manier kunnen zij hun toekomstige woning altijd bekeken, maar ook laten zien aan vrienden of familie.

BIM-Publisher volledig geintegreerd met het woningdossier

Er kan door de gebruiker worden gekozen om BIM-Publisher los te gebruiken of in combinatie met het krachtige Woningdossier. Het Woningdossier is de ideale oplossing om het contact met de woningkoper te onderhouden. In deze app kunnen bestanden worden gedeeld, kan worden gechat met de aankoopbegeleider en kan de woning die wordt gepubliceerd met de BIM-Publisher, worden geïntegreerd. Op deze manier heeft de woningkoper altijd en overal zijn bestanden en woning bij de hand. 

Start nu GRATIS met de BIM-Publisher

Wij willen je kosteloos kennis laten maken met de BIM-Publisher. Echt waar, zonder vervelende addertjes onder het gras waarbij je gelijk vast zit aan een contract. Wij stellen je in staat om ons platform voor 7 dagen uit te proberen. Geïnteresseerd om onze software vrijblijvend te proberen? Vul dan het onderstaande formulier in!

Bedrijfsgegevens

Volg ons webinar:
BIM-Publisher in de praktijk

In dit webinar laten we je in vier stappen zien hoe jij je BIM-model online kunt publiceren.
Ook laten we je de integratie met het woningdossier zien 

Aan de slag met BIM-Publisher?

Mocht je gebruik willen gaan maken van BIM-Publisher dan kun je al starten bij een bedrag van €399,- excl. BTW per maand voor 50 bouwnummers.
Wil je meer informatie over onze abonnementsvormen klik op de onderstaande knop.

Meer weten? vraag informatie aan via ondertaand
contactformulier.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”