BIM-Publisher

Deze module stelt je in staat om een BIM modellen zonder kopersopties online te publiceren.

Bekijk de functionaliteiten van onze
BIM Publisher

Deze module stelt je in staat om een BIM modellen zonder kopersopties online te publiceren. Erg handig als er nog model / teken wijzigingen doorgevoerd gaan worden. Met de publisher kan de woningkoper thuis de wijzigingen interactief bekijken, de woning inrichten en gebruik maken van de zonnestand simulatie en mobiele VR ondersteuning.

BIM ontwerpen transformeren naar interactieve virtuele woningen

Innobrix zorgt voor een verdere digitalisering van je bouwproces door BIM beschikbaar te maken voor de consument als interactieve virtuele woningen. De BIM integratie van Innobrix laat je jouw BIM ontwerpen uploaden, maakt deze beschikbaar voor de consument, de consument kan vervolgens zijn woningontwerpen maken en indienen en de woningbouwer kan deze woningontwerpen downloaden en openen als BIM in Revit.

Wat is BIM?

BIM staat voor Bouw Informatie Modellering. Dit geeft eigenlijk al aan wat er verwacht mag worden van een 3D BIM-model. In dit model modelleren wij alle informatie die nodig is om het gebouw daadwerkelijk te realiseren en te exploiteren. Dit is vaak een integraal model dat alle informatie op het gebied van bouwkunde, installaties en constructies bevat.

Video afspelen

Features

Revit uploads

De mogelijkheid om Revit modellen te uploaden.

Virtual Reality

Maak een VR tour door de woning met de Oculus Quest & Mobile VR.

Eigen huisstijl

De BIM-Publisher wordt voorzien van je eigen logo en kleurstelling.

Meubel bibliotheek

Richt je toekomstige huis in met meubels en beleef je woning.

Zonnestand simulatie

Bekijk waar de zon op de kavel schijnt en ontdek de schaduwrijke plekken.

Meer weten? vraag informatie aan via ondertaand
contactformulier.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”