3D Printer

Nadat een woningkoper klaar is met het configureren van de woning, zal er een periode zijn waarin zij moeten wachten tot de bouw is voltooid. In deze periode kunnen zij genieten van hun eigen huis, geprint op schaal 1:50!

Jouw woning geprint in 3D!

Heb jij een project afgerond waar je ontzettend trots op bent en deel je dit graag met een toekomstige woningkoper? Of wil je jouw klanten hun eigen geconfigureerde woning in miniatuur aanbieden op schaal 1:50, zodat ze de woning voor oplevering al kunnen bekijken? Wij kunnen het voor je regelen. Innobrix is direct gekoppeld aan een 3D-Printer waardoor wij jouw woningen inclusief afneembaar dak en afneembare verdiepingen kunnen creëren. Bekijk de onderstaande voorbeelden en neem bij interesse contact met ons op!

Hoe werkt de 3D Printer?

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van het process. 

Meer weten over 3D printen?

Sander Martinec
CEO

Klik hier om contact op te nemen over deze case. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”