Je eigen 3D huis bouwen
met Innobrix

Sneller, beter en meer huizen bouwen. Met minder kosten, faalfactoren én energie. Ontdek 3D bouwen met Innobrix.

Optimaliseer je bouwproces; van 3D bouwen naar interactieve virtuele woningen

Innobrix is het online communicatieplatform voor de woningbouw én de consument. Het transformeert BIM ontwerpen naar interactieve virtuele woningen waarmee de consument zijn eigen woning kan samenstellen. Zo creëert Innobrix met 3D bouwen een krachtige ‘what you see is what you get’ klantbeleving, een effectiever bouw- en verkoopproces en een betere begeleiding en communicatie bij het nieuwbouwproject.

Krachtige klantbeleving

Door 3D bouwen, Virtual Reality en Augmented Reality creëer je met Innobrix een duidelijke, inzichtelijke en krachtige visualisatie van je BIM ontwerpen.

Effectiever bouwproces

De volledige BIM integratie van Innobrix verbindt de consument met jouw bouwproces. Hierdoor kan er effectiever en met minder fouten gewerkt worden en snel geschakeld worden naar de realisatiefase.

Heldere communicatie

Alles over je woning altijd en overal bij je in je broekzak. Op je smartphone en tablet kun je met één klik bij alle informatie en communicatie. Het woningdossier bekijken?

Wat kan 3D bouwen met een digitale bouwoplossing voor woningbouwers betekenen?

Technologie en digitale bouwoplossingen stellen de woningbouwer in staat om steeds sneller en eenvoudiger in 3D te bouwen en gebruik te maken van interactieve virtuele woningen wat veel kostbare fouten in de ontwerpfase voorkomt. Daarbij biedt het ongekende mogelijkheden om de realisatie van woningen verder te prefabriceren en te automatiseren en daarbij toch de individuele woningkeuzeopties van de toekomstige woningkoper centraal te stellen. Hierdoor kan er effectief om worden gegaan met de (beheers)aspecten geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit.

Hoe Innobrix bijdraagt aan 3D bouwen

Anno nu is de grootste en belangrijkste uitgave van de consument nog steeds gebaseerd op lijstjes en stukken papier. Dit kan anders, dit moet anders. Innovatieve digitale oplossingen veranderen de manier waarop wij werken en de manier waarop wij de wereld om ons heen zien. BIM is één van deze oplossingen en wordt steeds meer gebruikt. Innobrix maakt deze begrijpbaar en visueel voor de consument en brengt dus de BIM modellen in de woonkamer. Zij kunnen nu thuis op hun device (tablet of pc) hun eigen woning samenstellen en hier vervolgens virtueel doorheen lopen. Hierdoor maakt Innobrix het bouwproces efficiënter, eenvoudiger en leuker.

Meer weten? vraag informatie aan via ondertaand
contactformulier.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”